2015

Η Target Group ως πλειοδότρια Εταιρεία σε σχετικό διαγωνισμό, προμήθευσε με 5.600 επιχειρησιακές στολές του Ανερικανικού οίκου Propper την Ελληνική Αστυνομία για την κάλυψη αναγκών των ανδρών της.

Η Εταιρεία ως πλειοδότρια Εταιρεία σε σχετικό διαγωνισμό, προμήθευσε με 850 κράνη, την Ελληνική Αστυνομία για την κάλυψη αναγκών των ομάδων ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και Ζ.

Επισης η Target Group ως πλειοδότρια Εταιρεία σε σχετικό διαγωνισμό, προμήθευσε με 120 ζευγάρια άρβυλων του Γερμανικού Οίκου Haix, την Ελληνική Αστυνομία για την κάλυψη αναγκών της Ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Η Τarget Group Ltd ως επίσημος αντιπρόσωπος της Sig Sauer GmbH στην Ελλάδα & Κύπρο διοργάνωσε στις 9/10 Μαΐου το 1ο Sig Sauer Cup / ShooterSis Cup με 228 συμμετοχές από 9 κράτη , καταρρίπτοντας σε συμμετοχές κάθε προηγούμενη Διεθνή διοργάνωση στην Ελληνική Σκοπευτική Ιστορία. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει έναν ετήσιο θεσμό στην Ευρώπη προκειμένου να βλέπουμε να αγωνίζονται στη Χώρα μας όλο και υψηλότερου επιπέδου αθλητές από την παγκόσμια οικογένεια της IPSC.

Ανάληψη της αντιπροσωπείας των προιόντων του Βελγικού οίκου Mauser για την Ελληνική επικράτεια.

2014

Σύσταση της ομάδας Walther Hellas από την Target Group, με σκοπό την προώθηση των προϊόντων της Walther στα αγωνίσματα της I.S.S.F.

Η Target Group ως πλειοδότρια Εταιρεία σε σχετικό διαγωνισμό, προμήθευσε με 850 αλεξίσφαιρα γιλέκα, ΕnGarde Boby Armor την Ελληνική Αστυνομία για την κάλυψη αναγκών των ανδρών της

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των Ισραηλινών  υποπολυβόλων IWI UMAREX UZI PISTOL .22Lr και IWI UMAREX UZI SMG Rifle 10,1″ .22Lr για την Ελληνική αγορά.

2013

Εξαγορά και συγχώνευση της ανταγωνίστριας εταιρείας Tactical του ομίλου ΑΤΕΚ με έδρα την οδό Δημητσάνας 16Β, Αμπελόκηποι-Αθήνα.

Σύσταση της ομάδας Sig Sauer Hellas από την Target Group, με σκοπό την προώθηση των προϊόντων της SIG SAUER στα αγωνίσματα της IPSC

Η Target Group ως πλειοδότρια εταιρεία σε σχετικό διαγωνισμό, προμήθευσε με 1.550 αλεξίσφαιρα γιλέκα την ομάδα ΔΙΑΣ για ανάγκες επιχειρησιακής κάλυψης των ανδρών της.

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης  των Γερμανικών τυφεκίων ΗΚ MP5 A4 .22Lr, ΗΚ MP5 A5 .22Lr, ΗΚ MP5 A5 SD6 .22Lr, HK 416 D10RS .22Lr., HK 416 Pistol.22Lr για την Ελληνική αγορά.

2012

Ίδρυση νέου υποκαταστήματος της Target Group στο Palermo της Σικελίας, υπό τη διοίκηση των κεντρικών γραφείων στην Caltanissetta.CL

Σύναψη συμφωνίας αντιπροσώπευσης του Αμερικανικού οίκου Επιχειρησιακών Ενδυμάτων 5.11 Tactical Series για την Ελληνική αγορά.

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Γερμανικο Ελβετικού οίκου Hammerli για την Ελληνική αγορά.

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Γερμανικού οίκου ROHM για την Ελληνική αγορά.

 

2011

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Ισραηλινού οίκου θηκών όπλων IMI για την Ελληνική αγορά.

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης  των Αμερικάνικων τυφεκίων Colt Μ4 .22Lr καθώς και των πιστολιών Colt 1911 .22Lr  Gold Cup Trophy και Colt 1911 .22 Rail Gun για την Ελληνική αγορά.

Συμμετοχή της εταιρίας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής (I.P.S.C.) το οποίο έλαβε μέρος στη Ρόδο, Ελλάδα.

2010

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Γερμανικού οίκου Sig Sauer για την Ελληνική αγορά.

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Γερμανικού οίκου Mauser για την Ελληνική αγορά.

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Γερμανικο Ελβετικού οίκου Swiss Arms για την Ελληνική αγορά.

Συμμετοχή της εταιρίας μας στην Ελληνική έκθεση PROSEC στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου

 

2009

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Γερμανικού οίκου Carl-WALTHER για την Ελληνική αγορά.

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Αμερικανικού οίκο Magnum Research για την Ελληνική αγορά.

2008

Διαπραγματεύσεις αγοράς πλειοψηφικού πακέτο μετοχών κεντρικού καταστήματος συναφούς δραστηριότητας στην Κύπρο, προκειμένου να στεγαστεί το 4ο κατάστημά μας στην Λευκωσία καλύπτοντας ανάγκες της Κυπριακής αγοράς.

Ίδρυση του τρίτου καταστήματος μας στην Ιταλία στο κέντρο της Caltanissetta της Σικελίας και αρχή μιας πολυεθνικής εμπορικής δραστηριότητας με πλήρη οικονομική και διοικητική διαχείρηση από την Ελλάδα.

Συμμετοχή της εταιρίας μας στην Ελληνική έκθεση Diana Outdoor στο εκθεσιακό χώρο του MEC Παιανίας

Συμμετοχή της εταιρίας μας στην Διεθνή έκθεση ΕΧΑ 2008 στην Brecia της Ιταλίας.

Συμμετοχή της εταιρίας μας στην Διεθνή έκθεση Dedendory 2008 στον χώρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου του Ελληνικού, Αττικής.

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Αμερικανικού οίκου όπλων Ruger για την Ελληνική αγορά.

2007

Σύναψη συμφωνίας με το 70% περίπου των εργοστασίων που αντιπροσωπεύει η Target Group Ltd, για την αποκλειστική εκπροσώπησή των προιόντων τους στην Ιταλική και Κυπριακή αγορά επίσης.

Συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Ολλανδικού οίκου αλεξίσφαιρων γιλέκων EnGarde Body Armor SA για την Κυπριακή και Ιταλική αγορά.

2006

Ανάληψη της αντιπροσωπείας των προιόντων του Ελβετικού οίκου Sphinx για την Ελληνική επικράτεια.

Ίδρυση και έναρξη εμπορικών δραστηριοτήτων του δεύτερου μας καταστήματός, στον πλέον ανακαινισμένο χώρο του πρώην καταστήματος Safeland κάτω από την επωνυμία της Target Group Ltd.

 Page 1 of 2  1  2 »