Η Target Group ως πλειοδότρια Εταιρεία σε σχετικό διαγωνισμό, προμήθευσε με 5.600 επιχειρησιακές στολές του Ανερικανικού οίκου Propper την Ελληνική Αστυνομία για την κάλυψη αναγκών των ανδρών της.

Η Εταιρεία ως πλειοδότρια Εταιρεία σε σχετικό διαγωνισμό, προμήθευσε με 850 κράνη, την Ελληνική Αστυνομία για την κάλυψη αναγκών των ομάδων ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και Ζ.

Επισης η Target Group ως πλειοδότρια Εταιρεία σε σχετικό διαγωνισμό, προμήθευσε με 120 ζευγάρια άρβυλων του Γερμανικού Οίκου Haix, την Ελληνική Αστυνομία για την κάλυψη αναγκών της Ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Η Τarget Group Ltd ως επίσημος αντιπρόσωπος της Sig Sauer GmbH στην Ελλάδα & Κύπρο διοργάνωσε στις 9/10 Μαΐου το 1ο Sig Sauer Cup / ShooterSis Cup με 228 συμμετοχές από 9 κράτη , καταρρίπτοντας σε συμμετοχές κάθε προηγούμενη Διεθνή διοργάνωση στην Ελληνική Σκοπευτική Ιστορία. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει έναν ετήσιο θεσμό στην Ευρώπη προκειμένου να βλέπουμε να αγωνίζονται στη Χώρα μας όλο και υψηλότερου επιπέδου αθλητές από την παγκόσμια οικογένεια της IPSC.

Ανάληψη της αντιπροσωπείας των προιόντων του Βελγικού οίκου Mauser για την Ελληνική επικράτεια.