Αγαπητοί μας πελάτες,

Για μία ακόμη φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε που με την εμπιστοσύνη σας, μας εδραιώσατε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων σας.

Η αμέριστη υποστήριξή σας, μας υποχρεώνει συνεχώς στην αναζήτηση νέων προϊόντων προκειμένου η καθημερινότητά σας να γίνεται πιο άνετη και προπαντός πιο ασφαλής.

Αρχή όλων μας που πλαισιώνουμε και εκπροσωπούμε καθημερινά την Target Group είναι να σας προτείνουμε και να σας προμηθεύουμε με προϊόντα, στα οποία θα εμπιστευόμασταν ανεπιφύλακτα και εμείς οι ίδιοι την ασφάλειά μας, όντας στην θέση σας.

Στην προσπάθεια συνεχούς επαφής με το κοινό μας και προσηλωμένοι στις απαιτήσεις, εξελίξεις και προδιαγραφές μιας παγκόσμιας αγοράς, προχωρήσαμε στην δημιουργία ενός καινούριου δικτυακού τόπου. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε με συνέπεια και ακρίβεια για την πληρότητα, ποιότητα και τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας. Σκοπός μας ήταν η δημιουργία ενός επιπλέον πολύτιμου εργαλείου αναζήτησης των επιλογών που αφορούν την ασφάλειά σας. Φιλοδοξούμε σε συνδυασμό με την τεκμηριωμένη και καταρτισμένη προσωπική άποψη, που παρέχουμε με υπευθυνότητα, να σας οδηγήσουμε στην άριστη αγορά, που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Στόχος μας άλλωστε είναι να διευρύνουμε συνεχώς τους δίαυλους επικοινωνίας με εσάς, τους πελάτες μας, για να ακούμε τα παράπονά σας, να δεχόμαστε την κριτική σας και να αξιοποιούμε τις προτάσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε ότι μπορούμε να δομήσουμε μια σχέση αμοιβαίας και βαθιάς εμπιστοσύνης, την οποία αξίζετε τόσο εσείς ως πελάτες μας, όσο και εμείς ως εταιρεία, που προσφέρει πολύτιμες για την ζωή σας υπηρεσίες.

Με εκτίμηση,
Φάνης Ρωμαίος

 

Target Group Ltd

Η Target Group ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την κάλυψη αναγκών του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας στον τομέα του αμυντικού εξοπλισμού. Πραγματοποιώντας εισαγωγές και σε συνεργασία με οίκους συναφών δραστηριοτήτων του εξωτερικού έχει την δυνατότητα να σας προμηθεύσει με οπλισμό και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογικής στάθμης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της εγχώριας αγοράς.

Εταιρία: Target Group Ltd

Δραστηριότητα: Εμπόριο όπλων, πυρομαχικών και συναφών ειδών

Κεντρικό Κατάστημα Ι: Μιχαλακοπούλου 121,115 27 Αθήνα, τηλ.: +30 210 7718890 Fax: +30 210 7718897

Υποκατάστημα  ΙI: Δημητσάνας 16Α, 11522 Αμπελόκηποι-Αθήνα, τηλ.: +30 210 6470010 Fax: +30 210 6470010

Υποκατάστημα  ΙII: Via La Cittadella snc 93100 Caltanissetta, Tel.: 0934/592127  Fax: 0934/557452 e-mail: [email protected]

 

Αντικείμενο Εργασιών

 •  Όπλα: Πιστόλια-περίστροφα, ραβδωτά τυφέκια, Καραμπίνες, Υποπολυβόλα, οπλικά συστήματα
 •  Πυρομαχικά
 •  Πυρομαχικά εκπαίδευσης
 •  Παρελκόμενα όπλων
 •  Εξειδικευμένοι επιχειρησιακοί  φακοί
 •  Πυροσβεστικός και διασωστικός εξοπλισμός
 •  Φαρμακευτικά και χειρουργικά σετ πρώτων βοηθειών
 •  Εκπαιδευτικός εξοπλισμός
 •  Επιχειρησιακός εξοπλισμός
 •  Αντιβαλλιστική προστασία
 •  Όπλα και πυρομαχικά καταστολής και αποκατάστασης τάξης (Χημικά)
 •  Συστήματα επικοινωνίας και ενδοεπικοινωνίας
 •  Στολές και εξοπλισμός Ρ.Β.Χ.Π.
 •  Μαχαίρια και εργαλεία
 •  Εξοπλισμός οχημάτων
 •  Εξοπλισμός διαχείρισης κυκλοφορίας

 

Εταιρείες

Streamlight Flash Lights-U.S.A., Sphinx Arms-Swiss, Τanfoglio Pistols-Italy, EnGarde Body Armor-The Netherlands, Front-Line Holsters- Israel, Marom Dolphin Tactical Equipment-Israel, Dasta Holsters-C.Z, Swedish Body Armour-Sweden, Fobus Holsters-Israel, Sellier Bellot Ammunition-C.Z., Haix Military-Police Shoes-Germany, GM cleaning kits-Italy, Heckler & Koch pistols-Germany, Sig Sauer Weapons-Germany, CZ pistols-Czech Republic, Glock pistols–Austria, Walther pistols–Germany, Federal Ammunition-USA, Magtech ammunition–Brazil, Beretta pistols-Italy, Jericho pistols-Israel, Mossberg shut guns-U.S.A., Bushnell binoculars-U.S.A., Leatherman tools-U.S.A., Smith & Wesson knives-U.S.A., Garrett security gates-U.S.A., 5.11 tactical clothing-U.S.A., Hatch gloves-U.S.A., Maxpedition hard-use gear-U.S.A., Kenwood two-way radios-U.S.A., Benelli- Italy, Ceco Ammunition- Germany, FN Herstal- Smith&Wesson handguns- USA, Belgium, Steyr Mannlicher-Austria, Colt-USA, Swiss Arms-Swiss, Vega holsters-Italy, IMI holsters- Israel, Kimber pistols-USA, Barrett- USA, Izhmash arms- Russia, Accuracy International- England